Radiatoren plaatsen en onderhouden in Assen

Ketel Service Noord is expert op het gebied van verwarming in Assen. Een radiator is een belangrijk element van het verwarmingssysteem. In Assen en in de omgeving van Assen kunnen wij u deskundig advies geven over de juiste radiatoren voor het verwarmen van uw vertrek; zo moet u bij uw keuze rekening houden met de plaats waar uw radiator komt en letten op de capaciteit en het gebruiksgemak. Welk vertrek moet bijvoorbeeld verwarmd worden? Waar zit de stelknop? Is hij gemakkelijk schoon te maken? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, maar ook de installatie en het juist afstellen nemen wij in Assen voor onze rekening.

Verschillende radiatoren

In combinatie met de CV ketel en de thermostaat zorgen radiatoren voor warmte in uw vertrekken. Het water dat in de ketel is verwarmd, stroomt door de radiator. De warmte van dit water wordt afgegeven aan de lucht, waardoor de ruimte wordt verwarmd.

Er bestaan twee soorten radiatoren, die wij u in Assen beide kunnen leveren; paneelradiatoren en design radiatoren. Eerstgenoemde is de variant die we allemaal kennen; bestaande uit een aantal platen met verticale ribbels. De ruimte tussen de ribbels zorgt voor een beter contact tussen de afgegeven warmte en de lucht. Design radiatoren zorgen niet alleen voor warme vertrekken, maar zijn bovendien mooi vormgegeven. Woont u in Assen of in de omgeving van Assen en wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. We informeren u graag.