Laat CV onderhoud in Assen uitvoeren

Wilt u in Assen of omgeving onderhoud aan uw centrale verarming laten uitvoeren? Ketel Service Noord verzorgt deze dienst al jaren. Voor vakkundig CV onderhoud bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij kunnen eenmalig een grondige inspectie doen of periodiek langskomen. Na onze controle bent u verzekerd van een goed functionerende CV.

Het belang van CV ketel onderhoud

Het belang van onderhoud wordt nogal eens onderschat. Het verlengt allereerst de levensduur van uw dure installatie. Maar misschien nog wel belangrijker: het zorgt dat het apparaat op veilige wijze functioneert. Door zo nu en dan een professionele CV monteur langs te laten komen weet u dus altijd dat u goed zit. U voorkomt bovendien storingen en defecten die veel geld kunnen kosten. Reden genoeg

CV onderhoudscontract

De monteur van Ketel Service Noord kan eenmalig bij u langskomen voor een grondige check. Zie dit als een grote beurt voor uw auto. Om te allen tijde zeker te zijn van een goed functionerende CV kunt u bij ons een onderhoudscontract afnemen. Wij komen dan periodiek (meestal slechts eens per jaar) bij u langs om de boel te controleren en voeren de nodige werkzaamheden direct uit. Een CV ketel die niet wordt onderhouden kan na verloop van tijd vervuild raken en de kans op storingen neemt flink toe. Met een onderhoudscontract van Ketel Service Noord komt u niet voor dergelijke verrassingen te staan. He rendement blijft bovendien altijd hoog.

Bel ons via 085 - 432 00 43 voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Dit kan ook via het online contactformulier.