Laat CV onderhoud in Assen uitvoeren

Wilt u in Assen of omgeving onderhoud aan uw centrale verarming laten uitvoeren? Wij verzorgen deze dienst al jaren. Voor vakkundig CV onderhoud bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij kunnen eenmalig een grondige inspectie doen of periodiek langskomen. Na onze controle bent u verzekerd van een goed functionerende CV.

Het belang van CV ketel onderhoud

Het belang van onderhoud wordt nogal eens onderschat. Het verlengt allereerst de levensduur van uw dure installatie. Maar misschien nog wel belangrijker: het zorgt dat het apparaat op veilige wijze functioneert. Door zo nu en dan een professionele CV monteur langs te laten komen weet u dus altijd dat u goed zit. U voorkomt bovendien storingen en defecten die veel geld kunnen kosten. Reden genoeg

CV onderhoudscontract

De monteur van ons bedrijf kan eenmalig bij u langskomen voor een grondige check. Zie dit als een grote beurt voor uw auto. Om te allen tijde zeker te zijn van een goed functionerende CV kunt u bij ons een onderhoudscontract afnemen. Wij komen dan periodiek bij u langs om de boel te controleren en voeren de nodige werkzaamheden direct uit. Een CV ketel die niet wordt onderhouden kan na verloop van tijd vervuild raken en de kans op storingen neemt flink toe. Met een onderhoudscontract van ons bedrijf komt u niet voor dergelijke verrassingen te staan. Het rendement blijft bovendien altijd hoog. Raadpleeg onderstaande tabellen voor meer informatie over onze contracten.

Onze service- en onderhoudscontracten

_____________________________________________________________________

NIEUWE CV KETEL (jonger dan 1 jaar)
Zeker Standaard Basis
Jaarlijkse controle x x x
Storingsdienst 24/7 x x x
Geen voorrijkosten x x
Geen arbeidsloon x x
Geen materiaalkosten 15 jaar 10 jaar 2 jaar
€11,00 (p/m) €9,50 (p/m) €8,50 (p/m)

________________________________________________________________________

BESTAANDE CV KETEL (ouder dan 1 jaar)
Zeker* Standaard Basis
Jaarlijkse controle x x x
Storingsdienst 24/7 x x x
Geen voorrijkosten x x
Geen arbeidsloon x x
Geen materiaalkosten x
€13,00 (p/m) €9,50 (p/m) €8,50 (p/m)

______________________________________________________________________

*Abonnement Zeker is alleen mogelijk bij een CV ketel jonger dan 8 jaar (abonnementen Standaard en Basis zijn wel mogelijk).

Bel ons via 0800 255 3733 voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Dit kan ook via het online contactformulier.