CV storing in Assen?

CV storing komt zo nu en dan voor, zelfs bij de nieuwste CV ketels. Uw centrale verwarming is niet compleet defect, maar u kunt even onverwachts onder een koude douche staan. De ketel is uitgevallen en uw huis wordt niet meer verwarmd. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen zodat de CV weer naar behoren werkt. In Assen staan wij voor u klaar om te helpen bij CV storing.

Uw CV storing oplossen

U kunt direct onze hulp inschakelen bij al uw CV problemen in Assen. Maar in het geval van CV storing kunt u ook eerst zelf aan de slag. Bij veel storingen valt de ketel uit en kan deze simpelweg weer aangezet of herstart worden. Als dit geen oplossing voor het probleem biedt kunt u verder op onderzoek uit gaan. Waarschijnlijk is er een storingscode te zien op het display van uw CV ketel. Bekijk in het onderhoudsboekje of online hoe u dit specifieke probleem moet oplossen. Het kan zijn dat er een onderdeel kapot is of dat er ergens water lekt. In dat geval komen we graag bij u langs om CV reparatie uit te voeren. Wij hebben veel onderdelen op voorraad en zorgen dus altijd voor een snelle oplossing.

Dag en nacht spoedhulp

Is uw CV uitgevallen en heeft u last van een hardnekkige storing? In sommige gevallen kunt u niet wachten tot de volgende werkdag. Ook diep in de nacht of in het weekend kunt u dan ons bedrijf inschakelen. Wij hebben een spoedservice die 24/7 bereikbaar is. Bel ons via 0800 255 3733.

In Assen, maar ook ver daarbuiten, staan onze specialisten dag en nacht klaar om CV storingen en andere verwarmingsproblemen te verhelpen. Wij begrijpen dat u snel van het probleem wordt verlost, daarom kunt u ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend op ons rekenen. We staan altijd voor u klaar!