CV ketel specialist in Assen

Een CV ketel zorgt voor het verwarmen van een woning. Een CV ketel zorgt voor warm water en verwarmt hiermee de verschillende vertrekken in uw woning. Er zijn verschillende types CV ketels verkrijgbaar; een conventionele ketel die uw kamers verwarmt, een combiketel die hiernaast ook warm water levert en een boiler – voor warm water uit een afgelegen tappunt. Elke type CV ketel heeft ander onderhoud nodig, en heeft een afwijkend rendement. Vraagt u daarom altijd advies aan een professioneel bedrijf bij het vervangen van uw CV ketel. Als uw ketel kapot is en vervangen moet worden zijn er waarschijnlijk moderne alternatieven op de markt die u een besparing kunnen opleveren.

Verouderde CV ketel vervangen

In Assen en in de omgeving van Assen adviseert ons bedrijf, expert in verwarming in Assen, klanten over de aanschaf van CV ketels. We baseren ons hierbij op uw persoonlijke woonsituatie, zodat wij u altijd een advies op maat kunnen geven. Als u eenmaal de juiste CV ketel heeft geselecteerd, kunt u eveneens rekenen op ons bedrijf voor de installatie van uw ketel. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van CV ketels in Assen en omgeving en helpen u dan ook graag!

Als uw CV ketel kapot is of u simpelweg een zuiniger model wilt aanschaffen staan wij klaar met doordacht advies. Bel ons via 0800 255 3733.