CV reparatie in Assen?

Uw CV ketel is dag en nacht aan het werk, zonder dat u erbij stil staat. De verwarming zorgt voor een aangename temperatuur in huis en verwarmt talloze liters water zodat u kunt douchen of afwassen. Als de CV ketel kapot gaat zult u direct merken dat u blindelings op het systeem vertrouwt. Een kleine lekkage of een ander probleem kan veel overlast veroorzaken. Een probleem met centrale verwarming dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Daarom kunt u altijd terecht bij ons bedrijf in Assen.

CV ketel kapot

De technologie achter CV ketels blijft zich steeds verder ontwikkelen. Moderne ketels zijn heel betrouwbaar en gaan soms wel tientallen jaren mee. Toch kunnen er zelfs bij de nieuwste installatie onverwachts of door slijtage problemen ontstaan. Gebrek aan onderhoud is een veel voorkomende oorzaak van defecten. Het is verstandig om op tijd in te grijpen. Kleine gebreken kunnen op langere duur veel rendementsverlies geven. Wij komen graag bij u langs in Assen voor een grondige inspectie en reparatie van kapotte onderdelen.

Direct bereikbaar voor CV ketel reparatie

Wij begrijpen dat u afhankelijk bent van uw CV en bieden daarom de mogelijkheid om onze spoedservice in te schakelen. Deze is bij noodgevallen altijd bereikbaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dankzij ons bedrijf hoeft u dus nooit lang zonder verwarming te zitten. Bel ons op 0800 255 3733 voor vakkundig CV herstel.